Tykkäämiset
6397 48
Osuvuus
63%


Lisätiedot

Hyvää suomesta

Kotimaista

Kotimaista 2Kg Erikoisvehnäjauho

Hyllyväli 29
EAN: 6415712333454
0 79
2 kg
0.40€/kg
Lisää Poista
kpl
Ravintoarvoilmoitus per 100g/100ml RI*
Energiaa 1506 kJ / 360 kcal 18%
Rasvaa 2.1 g 3%
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja 0.4 g 2%
Hiilihydraattia 70 g 26.92%
Hiilihydraattia, josta sokereita, yksikkö tuntematon 0.5 g 0.56%
Ravintokuitua 3 g
Proteiinia 12 g 24%
Suola 0 g 0%

* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kj / 2000 kcal).

Luokittelutiedot

Tuoteluokka Jauhot – Vilja–/palkokasveista (Huoneenlämmössä säilyvä)
Jauhotyyppi Vehnäjauho

Muut tuotetiedot

Geneettinen tieto FREE_FROM
Säilytysohje kuluttajalle kuivassa ja viileässä
Ravintoarvomerkinnän tyyppi (PL) Type4
Tuotenimi pakkauksessa (PL) Erikoisvehnäjauho
Resepti (PL) RESEPTIOmena-mantelipiirakka2 munaa2 dl sokeria1 tl vanilliinisokeria1 dl maitoa100 g margariinia3 dl Rainbow erikoisvehnäjauhoja2 tl leivinjauhetta4 dl omenakuutioitaKuorrutus50 g margariinia1 dl sokeria50 g mantelilastujaLeikkaa kuoritut omenat pieniksi kuutioiksi ja sulata taikinaan tulevamargariini. Sekoita munat, sokeri ja vanilliinisokeri keskenään esimerkiksipuuhaarukalla. Lisää maito ja sulatettu margariini, sekoita hyvin. Lisäävehnäjauho-leivinjauheseos ja sekoita tasaiseksi. Lisää lopuksi taikinaanpuolet (n. 2 dl) omenakuutioista. Levitä taikina voideltuun ja korppujauhotettuunpiirakkavuokaan (halkaisija n. 26 cm). Ripottele päälle loputomenakuutiot.Kuorrutus: Sulata margariini kattilassa. Lisää sokeri, kiehauta ja lisäämantelilastut. Levitä seos piirakan pinnalle.Paista 175 asteessa uunin alimmalla ritilätasolla n. 30 min.Vihje: Pinnalle tulevan mantelikuorrutuksen voit korvata kaneli-sokeriseoksella.Taikinasta voit tehdä myös muffineja.

Säilyvyystiedot

Säilytyslämpötila (maksimi) 22 °c
Säilytyslämpötila (minimi) 18 °c

Mittatiedot

Bruttopaino 2.02 kgm
Nettopaino 2 kgm